Sopropo Bittergourd Balsempeer, Momordica charantia

Vorige Artikel 17 van 17
€ 1,99 (inclusief 9% btw)

Om de Sopropo of balsampeer / bittere Komkommer te kunnen eten moet u de sopropo uithollen, goed wassen en vullen met vlees of vis. Daarna bereiden in de oven of smoren in een saus. Klein gesneden geschikt voor de wok.

Ook bekend als: Momordica charantia, Balsampeer of Bittere Komkommer

Zaaien:
Zaaien van april-juni in potjes bij 22-25º C, na 4 weken uitplanten in een hobbykasje. De plant opbinden en regelmatig water geven. 
De vrouwelijke bloemen, gemakkelijk te herkennen omdat er al ‘n vrucht-beginsel onder zit, moeten bij voorkeur met de hand worden bestoven.

12 zaden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Voordelen van bestellen bij van der Plancke:

- grootste zaden assortiment van oost Nederland door onszelf samengesteld uit eigen ervaring als bloemist, als hovenier en uit eigen moestuin
- makkelijk en veilig betalen via oa Ideal, vooraf overmaken en Belfius
- u krijgt direct een order bevestiging met factuur naar uw e-mail gestuurd
- zodra uw zaden verzonden zijn krijgt u een bevestiging van de verzending naar uw e-mail gestuurd
- altijd een pakbon bij uw bestelling
- verzenden wereldwijd

© 2015 - 2021 van der Plancke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel